Finanse / (Record no 41540)

000 -Etykieta rekordu
Kod 01686 a2200529 4500
003 - Instytucja
Kod biblioteki WSB_POZ
005 - Data ostatniej modyfikacji
control field 20190404091747.0
006 - Dane kontrolne – dodatkowa charakterystyka dokumentu
Pole kontrolne a||||| |||| 00| |
007 - Forma fizyczna dokumentu
Pole kontrolne tu
008 - Dane kontrolne
Pole kontrolne 131108b xxu||||| |||| 00| 0 eng d
020 ## - ISBN
ISBN 9788376418124
040 ## - Żródło katalogowania
Instytucja, która sporządziła opis WSB_POZ
Język katalogowania polski
Instytucja, która sporządziła rekord WSB_POZ
041 ## - Kod języka
Kod języka tekstu polski
Kod języka oryg./przekł. polski
100 ## - Hasło główne - nazwa osobowa
khw (RLIN) 514
Nazwa osobowa Ostaszewski, Janusz.
Ozn. odp. Red.
245 ## - Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności
Tytuł Finanse /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności red. naukowa Janusz Ostaszewski
250 ## - Strefa wydania
Oznaczenie wydania Wyd. 6 zm. i rozsz.
260 ## - Strefa adresu wydawniczego
Nazwa wydawcy Difin,
Data wydania 2013.
Miejsce wydania Warszawa :
300 ## - Strefa opisu fizycznego
Objętość 598 s. :
Inne cechy il. ;
Format 24 cm.
920 ## - Numer znormalizowany
ISBN 978-83-7641-812-4
504 ## - Uwaga o bibliografii
Informacje o bibliografii Bibliogr. s. 580-598.
650 ## - Słowo kluczowe - nazwa ogólna
9 (RLIN) 35272
Temat Bank komercyjny
9 (RLIN) 20823
Temat Budżet państwa
9 (RLIN) 59999
Temat Dochód publiczny
9 (RLIN) 19515
Temat Finanse przedsiębiorstwa
9 (RLIN) 20067
Temat System podatkowy
650 ## - Słowo kluczowe - nazwa ogólna
9 (RLIN) 20017
Temat Finanse
9 (RLIN) 20024
Temat Finanse behawioralne
9 (RLIN) 22574
Temat Teoria finansów
9 (RLIN) 20930
Temat Kryzys finansowy
9 (RLIN) 19617
Temat Rynek finansowy
9 (RLIN) 20066
Temat Finanse publiczne
9 (RLIN) 21446
Temat Sektor finansów publicznych
9 (RLIN) 20070
Temat Wydatki publiczne
9 (RLIN) 23730
Temat Sprawiedliwość społeczna
9 (RLIN) 19680
Temat Dług publiczny
9 (RLIN) 24325
Temat Fiskalizm
9 (RLIN) 19952
Temat Polityka fiskalna
9 (RLIN) 20509
Temat Ubezpieczenia społeczne
9 (RLIN) 19657
Temat Ochrona zdrowia
9 (RLIN) 19532
Temat Ubezpieczenia gospodarcze
9 (RLIN) 20981
Temat Finanse Unii Europejskiej
9 (RLIN) 19950
Temat Bank centralny
9 (RLIN) 23311
Temat Nowa Umowa Kapitałowa
9 (RLIN) 19695
Temat Rynek kapitałowy
Temat Inwestowanie społecznie odpowiedzialne
9 (RLIN) 35151
942 ## - Rodzaj dokumentu
Rodzaj dokumentu Czytelnia (tylko na miejscu)
Holdings
Należy do Kwota za zgubienie Data wprowadzenia Data wypożyczenia Rodzaj dokumentu Wypożyczeń Kod paskowy Zagubiona Uszkodzenia Regał/półka Zablokowana Teraz jest w Numer akcesji Typ akcesji Sygnatura
Poznań274.052013-11-082016-05-28Czytelnia (tylko na miejscu)2POZ13110053NieBrak uszkodzeńPOZDostępnyPoznańP/079/2013Kupno336
Languages: